Szakács OKJ tanfolyam
Ez még OKJ-s tanfolyam!
Szakács tanfolyam rövid bemutatása:
A szakács feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó-ipari egységekben.
Szakértelmének köszönhetően a konyhai technikák segítségével rendkívül kreatív módon készíti és tálalja az ínycsiklandó és ízletes hideg-meleg ételeket. Vezetése figyelembe veszi a vállalatvezetés érdekeit. Felügyeli a leltárt és koordinálja az árurendelést, valamint koordinálja és ellenőrzi az áru átvételét. A tárolás felügyelete, ellenőrzése. Azt írta, hogy munkarendet tervez. A konyhai munkaszervezés és a feladatok kiosztása pontos és precíz. Beosztottjait, munkatársait felelősségteljesen irányítja, betartja a konyhai etikettet és az etikai normákat. Jó szervező és problémamegoldó képességgel rendelkezik. Példamutató magatartásával és munkaruhájával, valamint nagy szakértelmével szerzett hírnevet.
Miket biztosítunk?
- Online felületen elérhető tananyag
- Díjmentes próbavizsga
- Szakács OKJ tananyag (jegyzet),
- Igény esetén a gyakorlati tevékenységhez szükséges munkaruha, és munkavédelmi eszközök